ALS JE GOED KIJKT ...

 

Ik vertoef graag en liefst zo veel mogelijk in de natuur, en iedere keer weer sta ik versteld van de enorme levenskracht die zij uitstraalt; de machtige eik die aan zijn vruchten het potentieel meegeeft voor een nieuwe boom, de kleurenpracht van paardenbloemen in het voorjaar die als zonnen tussen het groene gras tevoorschijn komen, boterbloemen die ondanks het vuil dat ertussen wordt gegooid blijven stralen omdat voor hun het gegeven heel simpel ligt ‘blijven stralen want zo kunnen we verder leven’, en het eeuwig ‘zingende’ groene gras dat zich niet gauw zal laten verdrijven door welke menselijke activiteit dan ook.

 

De natuur draagt een grote bezieling in zich en vormt een enorme rijkdom voor de mensheid. Ik ben overtuigt van haar genezende werking voor ieder mens. Zonder de natuur kunnen wij mensen niet leven op deze mooie aarde en de aarde, de flora en fauna, heeft op haar beurt het  innerlijk licht van iedere menselijke ziel nodig. We vormen samen een prachtige en oneindige cirkel die uitgroeit tot een steeds intenser stralend licht dat inspiratie bied aan iedere levensvorm in het gehele universum.

 

Als je goed kijkt (het liefst met je hart) zul je zoveel kunnen ontdekken dat je steeds weer inspireert en nieuwe mogelijkheden biedt, en de elfen of deva’s zullen je telkens weer ondersteunen en dankbaar zijn.

 

Deze boeken kunnen je wellicht inspireren;

De ANASTASIA reeks, door Vladimir Megre

ENGELEN EN DEVA'S SPREKEN, door Dorothy Maclean

DE GEHEIME TUIN, door Frances H. Burnett

KINDEREN VAN MOEDER AARDE, door Thea Beckman

HET LEVENDE UNIVERSUM, door Duane Elgin